top of page

Kabul Etmesi Zor Ama Hayatını Güzelleştirecek 5 Gerçek

Güncelleme tarihi: 30 Mar 2023

1-Hayat Kısa: Fazla açıklamaya gerek yok. 52 yaşındayım ve önümdeki yılların sayısı geride bıraktığım yıllardan daha az. Bu kısa süreyi canımın istediği gibi geçirmemek tam bir ahmaklık olur. Sahi, senin ne kadar zamanın kaldı bu dünyada?


2-Kimsenin Umurunda Değilsin: Başkalarının ne dediğini kafaya takıp duruyorsun ya, takma! Esasında herkes kendi derdinde ve bir gün bu dünyadan çekip gittiğinde daha mezarının toprağı yerleşmeden seni unutacaklar. Ne istiyorsan onu üret, onu yap, onu yaşa.


3-Başarının Tanımı Kişiye Özel: Sana dayatılan başarı kriterine mahkum etme kendini. Kendi başarı kriterlerini kendin belirle ve onlar için büyük bir heyecanla kalk yataktan her sabah. Benim başarı kriterim “özgürlük”. Senin ki ne?


4-Biriciksin: Senden bir tane daha yok. Tamamen kendine özgüsün. Kimse seninle sen olmak konusunda rekabet edemez. Peki ama sen kimsin? Önce bunu keşfet, sonra da sen olmanın hakkını ver. 


5-Risk Almamak En Büyük Riski Almaktır: Seni hep korkuttular. Hep sisteme, alışıldıklara uymanı istediler. Peki bunu kimler yaptı? Bir bak bakalım, onların hayatına özeniyor musun? Tavsiye ettiklerini yaptığında onlara dönüşeceksin. Onlara dönüşmek istiyor musun? Yoksa risk alıp biricikliğinin hakkını verecek misin?



209 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page